BACK TO START <<<
 
(hun har en) magefølelse
monspromo08, 2002

1 / (hun har en) magefølelse [edit] 3,21
2 / (hun har en) magefølelse [strikk-mix] 3,39
3 / (hun har en) magefølelse [alternativ] 3,34

Jepp, promo it was. To utgaver, begge i 40 eksemplarer på cd. Fikk noe radiospilling (!). Første gangen jeg hørte den i eteren satt jeg og åt i postbilen, ute på enda en ukjent-runde. I Brian Smiths vei, faktisk. Veldig fint å høre en av sine nye sanger på radio. Jeg tok meg en røyk – fremdeles inne i bilen – og syntes «Magefølelse» låt bra på radio. Det virker som veldig lenge siden. Og det er det jo.
Nesten like fint var det i 1999 da jeg, liggende på rygg i vannet i Husebybadet, for første gang hørte «Dumm» på en jalla-kanal – Radio Norge, Kanal 24, Radio 1, P4 eller en av de der. Da hadde «Dumm» (og andre Monster Blomster schlägers) putra lenge på P3.
I årene mellom Øyvind Ryan-Gruppen og Perfekt Harmoni ble «Magefølelse» spilt nå og da, nok til at det ble noen kroner hvert år.
«Magefølelse» ligger som nr 4 på lista over mine hiter hos Tono ~ hvilke låter som har vært mest innbringende, fra konsertframføring, NcB-avgifter, radiospilling etc., men ikke streaming. Lista går til 91, men her er topp ti: «Dumm» (überlegen, nesten tre ganger større enn nr to), «Ta meg», «Min», «Magefølelse», «Potteplanter må snakkes med», «Lur», «Når du gjør deg dummere enn du er», «Alltids noen som har det verre», «Jesus går igjen», «Skal ta vare på deg som om du var min». Og så blir det ganske tett med Ryanbanden-låter på de neste plassene. Sånne avregninger hos Tono er alltid ett år eller mer på etterskudd, men når de først bomper inn på konto er det likevel alltid overraskende og ... hyggelig.
Sånn er det. 

 

 


mons.no copyright 2008-2013